KAMI MISI

Packaging Paket pangan lingkungan - Biodegradable - Kompos】 Iki arah ing mangsa ngarep.

Keuntungan Kita

  • 11years experience professional

    11wuh ngalami profesional

  • Automatic high updated equipment

    Peralatan dianyari kanthi otomatis

  • Eco Friendly paper products

    Produk kertas Eco Friendly

  • Customized

    Selaras

  • Reasonable price,stable quanlity

    Rega cukup, kuwalitas stabil

  • Reply within 24 hours

    Wangsulan ing 24 jam

Produk Anyar

Babagan Kita

Diadegake ing taun 2009, Judin Pack Group minangka pabrikan khusus kanggo cangkir lan kontaner sing bisa digunakake, sing ana ing Ningbo City, kutha laut sing misuwur, kita seneng transportasi sing gampang, sing wis nggawa kita luwih akeh kesempatan lan keuntungan sing kompetitif ing pasar internasional. Perusahaan iki wis ngalami tim layanan perdagangan asing lan pengalaman manajemen, amarga operasi perusahaan kasebut nggawa karahayon.

Pencet Apike

Hubungi Kita

judin@judinpacking.com