MISI KAMI

【Kemasan panganan lingkungan - Biodegradable - Kompos】 Iki minangka arah mbesuk.

Kaluwihan Kita

  • 11 taun pengalaman profesional

    11 taun pengalaman profesional

  • peralatan dianyari dhuwur otomatis

    peralatan dianyari dhuwur otomatis

  • Produk kertas sing ramah lingkungan

    Produk kertas sing ramah lingkungan

  • Customized

    Customized

  • Rega cukup, quanlity stabil

    Rega cukup, quanlity stabil

  • Wangsulan ing 24 jam

    Wangsulan ing 24 jam

Produk Anyar

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 2009, Judin Pack Group minangka produsen khusus cangkir lan wadhah panganan sing bisa digunakake, dumunung ing Kutha Ningbo, kutha pelabuhan sing misuwur, kita seneng transportasi sing trep, sing ndadekake kita luwih akeh kesempatan lan kaluwihan kompetitif ing pasar internasional.Perusahaan wis ngalami tim layanan perdagangan manca lan pengalaman manajemen, minangka operasi perusahaan nggawa vitalitas gedhe.

Featured Press

  • Cangkir plastik biodegradable entuk pangenalan

    Saiki, cangkir plastik biodegradable mboko sithik entuk pangenalan.Apa sampeyan minangka pemilik bisnis utawa restoran, utawa mung wong sing seneng gampang lan gampang digawa, cangkir sing bisa digunakake minangka peran penting kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing saindenging negoro.Piala Panas Kompos minangka solusi inovatif kita ...

  • 10 alasan kemasan khusus penting kanggo merek sampeyan

    Kemasan cetak khusus (utawa kemasan bermerek) yaiku kemasan sing disesuaikan karo kabutuhan pribadi utawa bisnis.Proses kemasan khusus bisa kalebu ngowahi wangun, ukuran, gaya, warna, materi, lan spesifikasi liyane.Produk sing asring digunakake kanggo kemasan khusus kalebu kopi Eco-single ...

  • Keuntungan saka tas kertas karo gagang

    Tas kertas kanthi gagang wis dadi cara media sing ora bisa ditindakake ing pasar, nanging uga akeh perusahaan sing pengin dadi cara pemasaran dhewe, tas tangan minangka tas sing gampang, nggawe bahan yaiku kertas, plastik, papan industri non-anyaman lan liya-liyane.Biasane digunakake ing manufaktur ing tampilan pro ...

  • Apa operator cangkir bisa didaur ulang?

    Operator cangkir wis dadi wajib kanggo warung kopi lan bisnis panganan cepet.Pembawa sing kasedhiya ing pasar saiki biasane digawe saka serat pulp, sing digawe kanthi nggabungake banyu lan kertas daur ulang.Iki uga kalebu koran daur ulang lan bahan daur ulang sing padha.Digawe saka susta kaya ...

  • jerami biodegradable laris ing Prancis

    Sedotan biodegradable wis digunakake ing pirang-pirang panyedhiya layanan panganan tinimbang sedotan plastik.Promosi lan aplikasi jerami biodegradable nduweni teges sing penting.Saiki, wong wis kenal karo jerami, sing digunakake ing macem-macem industri katering.G...

Hubungi Kita

judin@judinpacking.com