. China 100% biodegradable lan kompos bambu kertas mie kothak pabrik desain adat lan supplier |Judin

100% desain khusus kothak mie kertas biodegradable lan kompos

Katrangan singkat:

Kita duwe sawetara jerami kertas kompos lan bisa didaur ulang.
Takeaway nedha awan utawa kothak salad karo jendhela.Eco-loropaken.Anti bocor, panganan aman.Rangkaian anyar iki nawakake alternatif sing lestari kanggo wadhah panganan tradisional nanging njaga tingkat penak sing ditawakake kemasan sing bisa digunakake.Kanggo nyedhiyakake penghalang kelembapan, Box-To-Grow dilapisi karo lapisan bioplastik PLA (poly-lactic-acid) sing dipanen saka pati jagung, sumber daya alam sing bisa dianyari saben taun.Produksi PLA ngasilake emisi gas omah kaca sing luwih sithik yen dibandhingake karo produksi plastik konvensional.
Kabeh Boxes-To-Grow diantrekake karo Ingeo PLA - bahan biodegradable lan kompos sing disertifikasi.Kasedhiya kanthi lan tanpa jendhela sing cetha
We wis tak certified kanggo EUTR, TUV lan FSC ... sertifikat.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

100% desain khusus kothak mie kertas biodegradable lan kompos

PAKET MAKANAN

Kanggo DELI,RESTORAN,FAST FOOD BAR,SNACK BAR,CATERING INDUSTRI.
KOTAK MIE75
KOTAK MI DASAR BUNDA

NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(dawa * lebar * dhuwur)
KAPASITAS PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 JD-AR-14oz 14ozKotak Mie dhasar dia.: 76 ndhuwur: 77 * 72 dhuwur: 88 400 ml 500 51*21*54.5
2 JD-AR-16oz 16ozKotak Mie dhasar dia.: 76 ndhuwur: 77 * 74 dhuwur: 98 450 ml 500 51*21*57
3 JD-AR-24oz Kotak Mie 24oz dhasar dia.: 93 ndhuwur: 100 * 85 dhuwur: 90 720 ml 500 58*26*55
4 JD-AR-26oz Kotak Mie 26oz dhasar dia.: 93 ndhuwur: 100 * 86 dhuwur: 100 750 ml 500 58*26*57
5 JD-AR-32oz Kotak Mie 32oz dhasar dia.: 93 ndhuwur: 110 * 90 dhuwur: 118 960ml 500 60*27*65

KOTAK MI BASE KOTAK

NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(dawa * lebar * dhuwur)
KAPASITAS PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 JD-BS-8oz Kotak Mie 8oz ngisor: 60 * 45 ndhuwur: 75 * 60 dhuwur: 65 250 ml 1000 39*35*58
2 JD-BS-12oz Kotak Mie 12oz ngisor: 70 * 50 ndhuwur: 85 * 65 dhuwur: 75 350 ml 500 40*22*60
3 JD-BS-16oz Kotak Mie 16oz ngisor: 75 * 57 ndhuwur: 92 * 74 dhuwur: 85 450 ml 500 68*24*42
4 JD-BS-24oz Kotak Mie 24oz ngisor: 80 * 67 ndhuwur: 100 * 92 dhuwur: 93 720 ml 500 68*28*49
5 JD-BS-26oz Kotak Mie 26oz ngisor: 80 * 67 ndhuwur: 102 * 90 dhuwur: 103 750 ml 500 68*28*52
6 JD-BS-32oz Kotak Mie 32oz ngisor: 90 * 68 ndhuwur: 114 * 91 dhuwur: 110 960ml 500 69*30*54

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA dilapisi Food Grade kraft/putih/kertas pring
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 25 pcs/lengan;25 * 20pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Kothak Panganan Togo: Wadah kertas kraft iki cocog kanggo nyimpen permen, panganan cuci mulut, sisa panganan, pesta, seni lan kerajinan, utawa hadiah cilik.
Desain Bukti Bocor: Dirancang kanggo nyimpen isi kanthi aman tanpa bocor utawa tumpah;kothak microwave aman njupuk metu iki fungsi lan praktis kanggo sawetara saka sudhut panyimpenan pangan
Kualitas Tinggi: Digawe saka karton putih kualitas kanthi lapisan PE ing njero

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun manufaktur lan pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe cangkir utawa kothak kemasan panganan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC…

 





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita