. Kothak Pangan Takeaway Ramah Lingkungan China Kanthi Jendela Transparan Kanggo Produsen lan Supplier Sushi lan Bento |Judin

Kothak Panganan Takeaway Ramah Lingkungan Kanthi Jendela Transparan Kanggo Sushi lan Bento

Katrangan singkat:

Kothak Panganan Takeaway Ramah Lingkungan Kanthi Jendela Transparan Kanggo Sushi lan Bento

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA coating Food Grade kraft/putih/kertas pring
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: disesuaikan
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Kotak Panganan Takeaway Ramah Lingkunganes Kanthi Jendhela Transparan Kanggo Sushi lan Bento

PAKET MAKANAN

Kanggo DELI,RESTORAN,FAST FOOD BAR,SNACK BAR,CATERING INDUSTRI.

Biodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo Jendela

DATA kanggo njupuk kothak kanthi WINDOW:

1 JD-MS-M1 kotak kaca 500ml 500 ml Ndhuwur: 125 × 110;Ndhuwur: 110×90;Dhuwur: 45 mm 600 70*30.5*39
2 JD-MS-M2 "kotak jendela 700ml kab 700 ml Ndhuwur: 165×117;NGisor: 150×100;Dhuwur: 45 mm 600 77*38.5*40
3 JD-MS-M3 "kotak jendela 1000ml kab 1000ml Ndhuwur: 198 × 140;NGisor: 180×120;Dhuwur: 50 mm 300 78*24*49
4 JD-MS-M4 "kotak jendela 900ml kab 850 ml Ndhuwur: 180 × 120;NGisor: 160×100;Dhuwur: 60 mm 450 52*35*60
5 JD-MS-W3 kothak nedha awan-cilik 750 ml Dasar: 110 * 90 Ndhuwur: 130 * 110
Dhuwur: 65
200 52*25.5*34.5
6 JD-MS-W4 kothak nedha awan-medium 1000ml Dasar: 155 * 120
Ndhuwur: 175*140
Dhuwur: 65
200 50*33*41
7 JD-MS-W5 kothak nedha awan-gedhe 1800ml Dasar: 200*140
Ndhuwur: 215*160
Dhuwur: 65
200 58*37*49
8 JD-MS-L1 wadhah pangan karo jendhela / Dasar: 115 * 50 Ndhuwur: 128 * 68
Dhuwur: 45
300 46*22*31.5
9 JD-MS-L2 wadhah pangan karo jendhela / Dasar: 145 * 95 Ndhuwur: 165 * 115
Dhuwur: 45
300 46*37*38
10 JD-MS-L3 wadhah pangan karo jendhela / Dasar: 153 * 76 Ndhuwur: 171 * 92
Dhuwur: 45
300 46*31*39
11 JD-MS-L4 wadhah pangan karo jendhela / Dasar: 165 * 107 Ndhuwur: 185 * 127
Dhuwur: 45
300 46*41*41
12 JD-MS-L5 wadhah pangan karo jendhela / Dasar: 195 * 70 Ndhuwur: 205 * 90
Dhuwur: 45
300 47*30*47
13 JD-MS-L6 wadhah pangan karo jendhela / Dasar: 195 * 115 Ndhuwur: 215 * 135
Dhuwur: 45
200 46*32*47
14 JD-MS-L7 wadhah pangan karo jendhela / Dasar: 210 * 120 Ndhuwur: 230 * 140
Dhuwur: 45
200 47*31*51
15 JD-MS-L8 wadhah pangan karo jendhela / Dasar: 230 * 160 Ndhuwur: 255 * 185
Dhuwur: 45
200 50*39*55
16 JD-MS-S1 500ml kothak salad karo jendhela 500 ml Dasar: 150*90
Ndhuwur: 170*110
Dhuwur: 45
500 47*44*62
17 JD-MS-S2 750ml kothak salad karo jendhela 750 ml Dasar: 180*100
Ndhuwur: 200*120
Dhuwur: 50
400 50*48*57

Biodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo Jendela

NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(dawa * lebar * dhuwur)
KAPASITAS PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 JD-EK-01 Njupuk metu kothak Dasar: 110 * 90 Ndhuwur: 130 * 110 Dhuwur: 65 650 ml 450 57.5*40*42
2 JD-EK-02 Njupuk metu kothak Dasar: 200 * 140 Ndhuwur: 215 * 160 Dhuwur: 48 1400 ml 200 49*37*46
3 JD-EK-03 Njupuk metu kothak Dasar: 200 * 140 Ndhuwur: 215 * 160 Dhuwur: 65 1800 ml 200 58*37*46
4 JD-EK-04 Njupuk metu kothak Dasar: 200 * 140 Ndhuwur: 220 * 170 Dhuwur: 90 2500 ml 160 61*38*47
5 JD-EK-05 Njupuk metu kothak Dasar: 215 * 215 Ndhuwur: 230 * 230 Dhuwur: 65 3000 ml 140 52*52*52
6 JD-EK-06 Njupuk metu kothak Dasar: 120 * 90 Ndhuwur: 140 * 110 Dhuwur: 50 550 ml 400 57*40*40
7 JD-EK-07 Njupuk metu kothak Dasar: 145 * 120 Ndhuwur: 165 * 140 Dhuwur: 60 950 ml 300 54*54*50
8 JD-EK-08 Njupuk metu kothak Dasar: 155 * 120 Ndhuwur: 175 * 140 Dhuwur: 65 1000 ml 300 58*38*49
9 JD-EK-09 Njupuk metu kothak Dasar: 130 * 110 Ndhuwur: 145 * 125 Dhuwur: 65 800 ml 400 63.5*35.5*55
10 JD-EK-10 Njupuk metu kothak Dasar: 165 * 125 Ndhuwur: 185 * 145 Dhuwur: 47 900 ml 200 44*32*42
11 JD-EK-11 Njupuk metu kothak Dasar: 200 * 90 Ndhuwur: 215 * 105 Dhuwur: 65 1200 ml 150 56*24*37
12 JD-EK-12 Njupuk metu kothak Dasar: 105 * 90 Ndhuwur: 125 * 110 Dhuwur: 75 720 ml 400 50*30*58
13 JD-EK-13 Njupuk metu kothak Dasar: 200 * 90 Ndhuwur: 220 * 105 Dhuwur: 75 1400ml 200 56*24*48
14 JD-EK-14 Njupuk metu kothak Dasar: 165 * 125 Ndhuwur: 185 * 145 Dhuwur: 38 750 ml 200 43*32*42

Kita duwe pirang-pirang jinis produk pengepakan panganan kertas kaya ing ngisor iki:
√ KANGGO KERTAS
√ KOTAK KERTAS PANGAN / KONTAINER
√ ES KRIM KERTAS CANGKIR
√ KOTAK MIE
√ SALAD BOWL
√ SUMBER SOP
√ KOTAK SUSHI
√ KOTAK HAMBURGER
√ Kripik / KOTAK GORENG
√ KOTAK SANDWICH
√ PAPER BAG

Biodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo Jendela

BAHAN BERKUALITAS-wadhah panganan sing lestari digawe saka kertas karton coklat kraft gratis klorin, sing ramah lingkungan lan aman kanggo panganan.
KONTEN PANGAN SENENG-Kothak njupuk kita cocok kanggo pesta, kanggo packing, kanggo toko, kanggo kulawarga sibuk, kanggo restaurant njupuk metu, kanggo lelungan etc.Iku kontaner cookie becik lan togo kontaner kanggo pangan.
LEAK lan tahan lebu- Wadah panganan sing disedhiyakake yaiku interior sing dilapisi poli, nyegah bocor lan greasing .Kothak njupuk bisa ngemot kabeh jinis panganan kayata pasta, salad buah lan sayuran, panganan goreng, bubur dll.
√ COCOK kanggo akeh acara - Wadah sing bisa digunakake kanggo panganan sing adhem lan panas.Uga bisa minangka wadhah hadiah pangan, wadhah panganan Cina, lan wadhah eftover. Cocok kanggo restoran takeout, packing, pesta liburan, jajanan sekolah, ruangan kue lan liya-liyane.

Biodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo Jendela

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA dilapisi Food Grade kraft/putih/kertas pring, PET/PS/CPLA Tutup
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 10000pcs
4. Packing: 25 pcs/lengan;25 * 20pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

  • Digawe saka kertas premium food grade kuwat
  • Lapisan poliethelin kanggo resistensi bocor lan penetrasi banyu
  • Versatile njupuk metu kothak pangan;Sampurna kanggo acara lan acara khusus, Ukuran kothak panganan iki cukup gedhe kanggo nampung dhaharan lengkap, pasta, pinggir, salad, kue utawa panganan cuci mulut, wadhah panganan sing apik kanggo kemasan lan nggawa panganan panas utawa adhem.

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC…

Biodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo JendelaBiodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo JendelaBiodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo JendelaBiodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo JendelaBiodegradable Take Away Eco-Friendly Paper Food Box karo Jendela

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal, 30% simpenan ing advance, 70% imbangan marang salinan B/L.

6. Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?
Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

7. Suwene kita bisa njaluk reply?
Biasane ing 6 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita