Cangkir plastik biodegradable entuk pangenalan

dina iki,cangkir plastik biodegradable mboko sithik entuk pangenalan.Apa sampeyan minangka pemilik bisnis utawa restoran, utawa mung wong sing seneng gampang lan gampang digawa, cangkir sing bisa digunakake minangka peran penting kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing saindenging negoro.
1 (2)

Piala Panas Kompos minangka solusi inovatif kanggo akeh masalah sing ana gandhengane karo cangkir kertas sing dilapisi poli.Tinimbang nggunakake lapisan poliethelin mbebayani sing ora biodegrade, cangkir kita dilapisi karo plastik bio sing diarani PLA, sing asale saka pati jagung lan bisa kompos kanthi lengkap ing setelan komersial.Kaya lapisan polimer biasa, PLA bisa tahan suhu dhuwur, dadi becik kanggo nangani minuman panas tanpa bocor bahan kimia beracun, leleh utawa bocor.Malah tutup ing cangkir iki digawe saka PLA lan 100% kompos.Desain tembok dobel ndadekake omben-omben terisolasi tanpa mbutuhake lengen cangkir, tegese minuman sampeyan bakal tetep panas lan tangan sampeyan bakal tetep adhem.Yen bisnis utawa restoran sampeyan nggoleki solusi sing praktis lan lestari, mula Hyde minangka pilihan sing tepat kanggo sampeyan.

kitacangkir plastik biodegradable sampurna kanggo hotel, acara katering, lan pesta.Cangkir kertas sing ramah lingkungan iki digawe saka kertas sumber sing lestari lan dilapisi bioplastik biodegradable, tegese cangkir kita ora bakal ngrusak lingkungan nganti atusan taun.

Ing ngisor iki minangka model produk kita, welcome kanggo mriksa.

DATA kanggo TAKE OUT BOX:

NO. ITEM NO. DESKRIPSI KAPASITAS (ml) UKURAN (cm)
(diam ndhuwur * diameter ngisor * dhuwur)
PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 JD-KP-2 2 oz PET cangkir 55ml 5.2*3.4*5 2500 59*27*27
2 JD-KP-3 cangkir PET 3oz 115 ml 6.2*3.9*6 2500 59*33*33
3 JD-KP-4 cangkir PET 4oz 120 ml 7.4*4.9*4.5 2500 57*39*39
4 JD-KP-5 5oz PET tuwung 150 ml 7.4*4.5*6.9 1000 40*31*39
5 JD-KP-6 6oz PET tuwung 180 ml 7.4*4.5*8 1000 46*39*39
6 JD-KP-7 7 oz PET tuwung 200 ml 7.4*4.5*8.8 1000 38*31.5*39
7 JD-KP-8 8oz PET tuwung 225 ml 7.8*4.7*8.4 1000 40*33*41
8 JD-KP-9 cangkir PET 9oz 250 ml 7.8*4.8*10 1000 43*33*41
9 JD-KP-10A 10oz PET tuwung 300 ml 8.5*5*10.8 1000 48*36*44.5
10 JD-KP-10B 10oz PET tuwung 300 ml 7.8*5*10.3 1000 44*33*41
11 JD-KP-12A 12 oz PET tuwung 350 ml 8.5*5.2*10.6 1000 45*36*45
12 JD-KP-12C 12 oz PET tuwung 375ml 9.2*5.7*10.9 1000 48*38.5*47.5
13 JD-KP-12D 12 oz PET tuwung 375ml 9*5.7*10.9 1000 48*38*47
14 JD-KP-14 14oz PET tuwung 400 ml 9.8*5.5*10.2 1000 44*41*51
15 JD-KP-15 15oz PET tuwung 425ml 9*5.7*11.7 1000 47,5 * 37,5 * 47,5
16 JD-KP-16B 16oz PET tuwung 500 ml 9.8*6.2*12.3 1000 47*41*51
17 JD-KP-20 20 oz PET cangkir 610 ml 9.8*5.8*14 1000 51*41*51
18 JD-KP-24 24oz PET tuwung 690ml 9.8*6*15.4 1000 57*41*51

Wektu kirim: Dec-14-2022