Packaging-based Packaging Championed by Consumers for Properties lingkungan

Asil saka panaliten Eropa anyar nuduhake manawa bungkusan adhedhasar kertas luwih disenengi kanggo lingkungan sing luwih apik, amarga konsumen dadi tambah sadar babagan pilihan kemasan.

Panliten 5.900 konsumen Eropa, sing dikelola dening kampanye industri Loro Singa lan perusahaan riset bebas Toluna, kepengin mangertos babagan pilihan, pemahaman, lan sikap konsumen kanggo paket.

Para responden dijaluk milih bahan kemasan sing disenengi (kertas / karton, kaca, logam, lan plastik) adhedhasar 15 sifat, praktik, lan visual.

Antarane 10 kertas kertas / karton sing paling disenengi, 63% konsumen milih supaya luwih apik kanggo lingkungan, 57% amarga luwih gampang daur ulang lan 72% luwih seneng kertas / kardus amarga omah kompos.

Bungkusan kaca minangka pilihan konsumen sing paling disenengi kanggo menehi produk sing luwih apik (51%), uga bisa digunakake maneh (55%) lan 41% luwih seneng karo tampilan kaca.

Sikep konsumen tumrap bungkusan plastik jelas, kanthi 70% responden nyatakake yen aktif nindakake langkah-langkah kanggo nyuda panggunaan bungkusan plastik. Paket plastik uga dirasakake minangka bahan daur ulang paling ora, kanthi 63% konsumen percaya yen duwe daur ulang tingkat kurang saka 40% (42% bungkus plastik dikitar ulang ing Eropa1).

Survei nemokake manawa konsumen ing saindenging Eropa gelem ngganti prilaku supaya bisa tuku kanthi terus-terusan. 44% gelem nggunakake luwih akeh kanggo produk yen di bungkus bahan-bahan sustainable lan meh setengah (48%) bakal nimbang supaya ora ana pengecer yen padha yakin manawa para pengecer ora bisa nindakake cukup kanggo nyuda panggunaan bungkusan sing ora bisa didaur ulang.

Yonatan terus, "Konsumen dadi luwih ngerti babagan pilihan kemasan kanggo barang sing dituku, sing sabanjure ngetrapake tekanan ing bisnis - khususe ing toko. Budaya saka'nggawe, nggunakake, mbuwang' wis suwe saya ganti."


Wektu kirim: Jun-29-2020