Piala Sup

Keterangan Singkat:

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas

Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa rancangan sampeyan kanthi lengkap

Adhedhasar pabrik 8,000 kothak meter, kapasitas produksi kita tikel luwih saka 50 kontaner HQ saben wulan.

Kita nyedhiyakake komoditas menyang sawetara perusahaan terkenal, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.

Kita duwe mesin cetak paling praktis lan maju-Heidelberg, bisa menehi percetakan fleksibel, percetakan nutup kerugian, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.

Kita entuk sertifikat kanggo sertifikat EUTR, TUV lan FSC ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Rincian cepet

Gaya: Sup tuwung Panggonan Asal: Ningbo, China
Werna: pilih akeh warna Nomer Model: Selaras
Ukuran: Ukuran Custom Dianggo: Panganan
Nyithak: Ngimbangi lan percetakan flexo Fitur: Biodegradasi sing bisa Disampirake Eco
Jeneng produk: Sup sup nggawe cangkir Logo: Logo Customized Ditampa
Aplikasi: restoran, omah lan pesta OEM: OEM Welcomed
Gunakake: Sup Kemasan: 25pcs * 20bags / karton
Jinis: Piala Bahan: Kertas kertas, Kertas putih, kertas Bambu

Katrangan Product

Item Ndhuwur Dia (mm) Botol Dia (mm) Dhuwur (mm) KENAPA (ml) Pengemasan Kasus Dim (cm)
JD-XS-4

74 * 61 * 48

130ml 1000 38 * 30 * 41
JD-XS-8

90 * 75 * 62

250ml 500 46.5 * 37 * 34
JD-XS-12

90 * 73 * 87

350ml 500 46.5 * 37 * 36.5
JD-XS-12B

97 * 73 * 71

350ml 500 50 * 40 * 28
JD-XS-16

97 * 75 * 100

480ml 500 49.5 * 40 * 38
JD-XS-26

116 * 92 * 112

780ml 500 59 * 47.5 * 45
JD-XS-32

116 * 92 * 134

960ml 500 59 * 47.5 * 46.5

Langkah Processing

1

Pasar Ekspor Utama

Eropa Australia Amerika Asia

Kemasan & Shippment

Detail kemasan 50pcs saben tas, 20/40 tas saben karton utawa minangka panjaluk
Pelabuhan Ningbo, Shanghai

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: deposit 30% sadurunge produksi kanggo konfirmasi pesenan, imbangan T / T 70% sawise kiriman marang salinan B / L
Rincian pengiriman: ing 30-40 dina sawise konfirmasi pesenan

Kauntungan Utama

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas
Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa rancangan sampeyan kanthi lengkap
Adhedhasar pabrik 8,000 kothak meter, kapasitas produksi kita tikel luwih saka 50 kontaner HQ saben wulan.
Kita nyedhiyakake komoditas menyang sawetara perusahaan terkenal, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan maju-Heidelberg, bisa menehi percetakan fleksibel, percetakan nutup kerugian, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita entuk sertifikasi kanggo sertifikat EUTR, TUV lan FSC ...


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita