Babagan Kita

Madeging taun 2009, Judin Pack Group minangka pabrikan khusus kanggo cangkir lan kontaner sing bisa digunakake, sing ana ing Ningbo City, kutha laut sing misuwur, kita seneng transportasi sing gampang, sing wis nambah kita kesempatan lan keuntungan sing kompetitif ing pasar internasional. Perusahaan iki wis ngalami tim layanan perdagangan asing lan pengalaman manajemen, amarga operasi perusahaan kasebut nggawa karahayon.

se

Dadi profesional kanggo ngrancang, ngembangake lan ngasilake cangkir lan kothak, Judin Pack duwe luwih saka 60 karyawan trampil, 5 desainer khusus, lan 10 personel pengurus kalebu 3 inspektur kualitas, lan buruh teknisi liyane babagan 15 wong sing duwe pengalaman kerja luwih saka 10 taun, lan 25 buruh teknisi duwe pengalaman kerja luwih saka 5 taun.Dasar pabrik pabrik 8,000 kothak, kapasitas produksi nganti luwih saka 50 kontaner HQ saben wulan. Kanthi kemampuan riset lan pangembangan lan solusi kemasan integral, kita bisa nyukupi syarat pelanggan kanthi efektif saka kabeh ndonya kanthi produk inovatif saben taun. Nganggo desain sing sampurna, macem-macem jinis, kualitas apik, rega cukup, layanan sing apik lan kiriman pas wektune, produk kita adol kanthi apik ing pasar Amerika, Eropa, lan Asia.

Perusahaan kita duwe pengalaman sewelas taun ing kemasan produk kertas. Kita nyedhiyakake komoditas menyang sawetara perusahaan terkenal, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.

Kita duwe mesin cetak paling praktis lan maju-Heidelberg, bisa menehi percetakan fleksibel, percetakan nutup kerugian, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane. Perusahaan kita wis disertifikasi kanggo sertifikat EUTR, TUV lan FSC. Produk sing diprodhuksi ing sangisoré pengawas sing wis dilatih kanthi standar, diteliti lan standar.

Ngatur prinsip " Integrasi, Tanggung jawab, Pakaryan, Inovasi", Judin Pack saiki ngarep-arep supaya luwih akeh kerjasama karo kabeh pelanggan adhedhasar entuk manfaat. Mangga bageyan hubungi kita utawa ngunjungi pabrik kita kanggo rincian liyane.

ef
er
dfb