Sejarah Judin

  • We are 11 taun.
    Kanggo periode saka taun 2009 nganti 2020, kita tambah akeh:
    - area situs produksi kanthi kaping 3;
    - volume produksi kaping 9;
    - nomer pelanggan utama yaiku 3 kaping;
    - jumlah proyek ing perusahaan 4 kaping;
    - assortment 7 kaping.
    Perusahaan terus netepi strategi pertumbuhan bisnis liwat pangembangan hubungan karo mitra utama lan pelanggan. Rencana lan rencana jangka panjang 3, 5 lan 10 taun terus-terusan dianyari lan ditambah, kanthi nggatekake analisis tren ing pasar kemasan lan konsumsi - fokus ing tren pasar kanggo produk sing bisa dikonversi.

  • Nampilake pertunjukan perdagangan Hispack ing Barcelona lan All4pack ing Paris.
    Jangkoan ing saben wilayah bisnis saya tambah akeh. Produksi produk anyar diwiwiti, yaiku: cangkir kertas, cangkir sup, mangkuk salad, kothak mi lan liya-liyane.

  • Mbangun sales ing pasar AS.
    Gabung acara perdagangan NRA ing Chicago.
    Sadhar produksi massal produk PLA lan diekspor menyang pasar Eropa.

  • Nambah peralatan produksi lan nggawa luwih akeh staf kanggo nambah kapasitas produksi.
    Coba nggunakake lapisan PLA tinimbang PE tradisional ing cangkir kertas lan bokor salad.
    Pabrik katelu dibukak khusus kanggo ngasilake cangkir plastik lan tutup.

  • Digawe departemen QC. kanggo ngiyatake nelusuri sumber kualitas produk.
    Perusahaan wiwit produksi lan didol produk corrugated daur ulang.

  • Perusahaan wiwit produksi lan adol kantong kertas.

  • Pabrik anyar dibukak khusus kanggo ngasilake cangkir sup lan mangkuk salad lan liya-liyane.

  • Ngembangake dodolan ing pasar Australia.
    Ngenalake garis produksi anyar kanggo ngasilake tutup plastik lan jerami plastik.

  • Ing Ningbo, klompok wong sing kaya-kaya nggawe perusahaan JUDIN, kegiatan utama yaiku adol kothak kertas lan cangkir sing diekspor menyang pasar Eropa.