Solusi sing Ora Duwe

Bahan-bahan biodegradasi ora ana pengaruh ing lingkungan, ngrampungake pembangunan lestari, kanthi efektif bisa ngatasi krisis lingkungan lan masalah liyane, saéngga panjaluk saya akeh, produk kemasan biodegradasi luwih akeh digunakake ing kabeh jinis urip. Amarga sebagian besar bahan sing digunakake ing bungkusan iku alami lan bisa dikudhuhake tanpa nambah katalis, solusi kasebut digunakake ing industri panganan lan minuman. Akeh industri lan pamrentah wis ngetrapake langkah-langkah kanggo nyuda limbah material lan dampak lingkungan. Perusahaan kayata Unilever lan P&G wis janji pindhah menyang solusi kemasan alami lan nyuda jejak ekologis (utamane emisi karbon) kanthi 50%, yaiku salah sawijining faktor sing nggunakke panggunaan bungkus biodegradable ing macem-macem industri. Inovasi liyane lan akeh, kayata solusi bungkusan otomatis lan cerdas ing industri, saya suwe saya entek.

Wong sing luwih tanggung jawab terus pindhah menyang solusi kemasan sing sustainable.

Populasi donya wis ngluwihi 7,2 milyar, sing ana 2,5 milyar umure 15-35. Dheweke nempatake luwih penting kanggo lingkungan kasebut. Kanthi kombinasi kemajuan teknologi lan pertumbuhan populasi global, plastik lan kertas digunakake kanthi akeh ing macem-macem industri. Bahan kemasan sing dipikolehi saka macem-macem sumber (utamane plastik) mbentuk sampah padat sing penting, sing banget mbebayani kanggo lingkungane. Akeh negara (utamane negara maju) duwe peraturan sing ketat kanggo nyuda sampah lan ningkatake nggunakake bahan kemasan biodegradable.