Warta

  • Custom Pastry box with window Hot sale in France

    Kothak Pastry Khusus kanthi jendela sing adol Panas ing Prancis

    Kothak Pastry Kertas kanthi Jendela kanthi Logo Cetak Kothak pasty kanthi jendhela TAKEAWAY FOOD PACK FOR DELI, RESTORAN, BAR FOD FOOD, SNACK BAR, INDUSTRI CATERING. Informasi produk: 1. Material: PE / PLA dilapisi Food grade kraft / kertas putih / pring, Tutup PET / PS / CPLA 2. Percetakan: Lekap lan fleksibel kasedhiya ...
    Waca liyane
  • Custom Pet Lid Simple Japanese Square Sushi Lunch Box

    Tutup Siji Kotak Sushi Sushi Jepang Alami

    Tutup Kotak Makan Siang Sushi Sushi Jepang Alun-alun Suplier Ramah Lingkungan * Cocog kanggo pesta, pesta pernikahan, perayaan preinan, kegiyatan greja, kumpul kulawarga, sekolah / kerja awan utawa bisnis layanan panganan DATA KOTA SUSHI KANGGO LID: ITEM NO. UKURAN DESKRIPSI (mm) (ngisor * dhuwur) PAKET ...
    Waca liyane
  • Paper Soup Cups with Lids

    Piala Sup Piala karo Tutup

    Kita kabeh ngerti manawa produk kertas luwih seneng lan disenengi ing urip modern. Panganan ing kothak kertas ora mung apik, nanging uga nuduhake kapinteran, kecanggihan lan kabecikan ing lingkungan. Kajaba kothak kertas kanggo nasi lan tumis, uga ana pape ...
    Waca liyane
  • Kothak Kemasan Kertas Mie Cetak Khusus Didol ing Prancis

    Kotak Kemasan Kertas Mie Dicetak khusus Didol ing Prancis TAKEAWAY PAKAN PANGAN UNTUK DELI, RESTORAN, BAR PAKAN CEPAT, BAR SNACK, INDUSTRI CATERING. KOTAK NOODLE BASE ROUND NO. BARANG NO. UKURAN DESKRIPSI (mm) (dawa * jembaré * dhuwure) PAKET KAPASITAS (pcs / CTN) UKURAN KARTON (cm) 1 JD-AR-14oz ...
    Waca liyane
  • Eco-Friendly Takeaway Kraft Paper Soup Cup with Customized Logo Hot sale in Europe

    Piala Sup Kraft Kertu Kertu Ramah Lingkungan kanthi Dijual Panas Logo Khusus ing Eropa

    Piala Sup Kraft Kertas Kertu Ramah Lingkungan kanthi Logo sing Disadhang Dijual panas ing Eropa * Cocog kanggo pesta, pesta, perayaan preinan, kegiyatan greja, kumpul kulawarga, sekolah / kerja utawa bisnis layanan panganan DATA CUP SOUP: ITEM NO. UKURAN DESKRIPSI (mm) (ndhuwur * ngisor * dhuwur) VOLUME ...
    Waca liyane
  • Disposable Paper Bowl with Lid

    Mangkuk Kertas Sekali Pakai Kanthi Tutup

    Mangkuk kertas sing ora nganggo nganggo tutup katon saya akeh ing pasar Euramerican. Produk kasebut nduweni akeh kenyamanan lan akeh aplikasi kanggo industri panganan, mula disenengi para pelanggan. Aplikasi Bowl Kertas Pakai nganggo mangkok Kertas tutup digunakake kanggo ngemas panganan sing dijupuk ...
    Waca liyane
  • Cup Holder Cup Dinrk Carrier 2 / 4 Pieces Cup Holder

    Cup Holder Cup Dinrk Carrier 2/4 Potongan Holder Cup

      NO. BARANG NO. UKURAN DESCRIPTION (mm) (ndhuwur * ngisor * dhuwur) Bobot MATERI (g) PAKET (pcs / CTN) UKURAN KARTON (cm) 1 operator tuwung JD-TC-1 kanggo rong cangkir 220 * 115 * 45mm 100% pulp kertas 20 600 45 * 36 * 49 2 JD-TC-2 tuwung operator papat gelas 220 * 220 * 45mm 100% pulp kertas 38 300 44 * 33 * 45 ...
    Waca liyane
  • New Products 500ml/650ml/750ml/1000ml Kraft Paper Square Salad Bowl with PET/PP/Paper Lid Supplier

    Produk Anyar 500ml / 650ml / 750ml / 1000ml Kraft Paper Square Salad Bowl karo PET / PP / Supplier Tutup Kertas

    Produk Anyar 500ml / 650ml / 750ml / 1000ml Kraft Paper Square Salad Bowl karo PET / PP / Kertas Tutup Kertas Deskripsi Produk ITEM NO. UKURAN DESCRIPTION (mm) (ndhuwur * ngisor * dhuwur) PAKET VOLUME (pcs / ctn) UKURAN KARTON (cm) 1 500ml mangkuk salad persegi T: 171 * 118 B: 152 * 100 H: 40 500ml 300 37.5 * 35.5 * 43 ...
    Waca liyane
  • Paper Straw – 100% Biodegradable and Compostable

    Straw Kertas - 100% Biodegradable lan Kompostable

    Produk Judin mesthi duwe ukuran sing cukup kanggo pangguna sing bisa dipilih. Saben jinis jerami cocog kanggo macem-macem jinis omben-omben. Saiki sedotan kertas dadi saya populer ing antarane pangguna lan dadi gantine optimal kanggo sedotan plastik. Kertas jerami Kami nyedhiyakake sedotan kertas ...
    Waca liyane
  • Kothak Kertas Kraft Kertu Kraft sing Ramah Lingkungan kanggo Hamburger

    PAKET Panganan TAKEAWAY KANGGO DELI, RESTORAN, BAR Panganan FAST, BAR SNACK, INDUSTRI CATERING. Kita uga bisa menehi barang ing ngisor iki: √ KOTAK CHIP √ KOTAK BURGER √ KOTAK ANJING PANAS √ KOTAK SNACK √ KOTAK DINNER √ KOTAK KELUARGA √ KOTAK TRAY √ KOTAK HAMBURGER KOTAK PIZZA NO. UKURAN DESKRIPSI (mm) (ndhuwur * ngisor * dhuwur) Materia ...
    Waca liyane
  • Kraft Corrugated Food Container with Window Lid, Sale Well in Australia

    Wadah Panganan Bergelombang Kraft Kanthi Tutup Jendela, Sumur ing Australia

    Wadah Panganan bergelombang Kraft kanthi Tutup Jendhela, Didol Sumur ing Australia TAKEAWAY FOOD PACK FOR DELI, RESTORAN, BAR FOD FOOD, SNACK BAR, INDUSTRI CATERING. TRAY PAPER KANGGO WINDOW PANUTUP No. BARANG NO. UKURAN DESKRIPSI (mm) (ngisor * dhuwur) PAKET (pcs / CTN) UKURAN KARTON (cm) 1 JD-ZS-1 ...
    Waca liyane
  • 100% Biodegradable Paper Box for Snacks

    100% Kothak Kertu Biodegradable kanggo Snack

    Kothak kertas dirancang kanggo nahan macem-macem panganan. Antarane, cemilan mesthi dadi hits lan narik kawigaten mayoritas konsumen tanpa preduli jinis lan umur. Kothak kertas kanggo cemilan saya akeh digunakake lan cenderung ngganti kemasan plastik lan nilon kanggo nglindhungi lingkungan. Kertas ...
    Waca liyane