Apa operator cangkir bisa didaur ulang?

Operator cangkir wis dadi wajib kanggo warung kopi lan bisnis panganan cepet.

Pembawa sing kasedhiya ing pasar saiki biasane digawe saka serat pulp, sing digawe kanthi nggabungake banyu lan kertas daur ulang.Iki uga kalebu koran daur ulang lan bahan daur ulang sing padha.

Digawe saka materi sustainable kuwi tegese padhabisa didaur ulang, kompos, lan biodegradable.

Sifat-sifat insulasi alami saka operator kasebut uga cocog kanggo omben-omben panas, tahan nganti 100 ° C.

Solusi sing ramah lingkungan kanggo plastik

Pembawa cangkir bisa nduweni kualitas sing padha karo plastik.Nanging mbok menawa ora kuwat minangka operator plastik, iku isih kuat kanggo kabeh jinis ombenan lan fleksibel dening desain.

Ora nyumbang kanggo TPA, ora ninggalake sampah sing ora perlu.

Carane daur ulang operator cangkir

Pulp sing dicetak bisa didaur ulang nggunakake skema daur ulang dewan lokal utawa digawe kompos ing omah.

Sanajan ora didaur ulang, pulp sing dicetak bisa biodegradasi sajrone 6 wulan.

Operator 2-cangkir lan operator 4-cangkir kita asring dituku nganggo cangkir riak kanggo kopi takeaway, lan pengaduk kayu.

Produk biodegradable & kompos sing akeh banget digawe saka bahan tanduran sing menehi alternatif sing lestari kanggo plastik tradisional.Pilih saka macem-macem ukuran sakacangkir kompos,straws kompos,kothak njupuk kompos,mangkok salad komposlan liya-liyane.

Ing Judin Packing, tujuane yaiku nyedhiyakake wadah layanan panganan sing ramah lingkungan kanggo para klien saka saindenging jagad, bahan kemasan panganan sing ramah lingkungan industri, tas blanja sing bisa digunakake lan bisa digunakake maneh.Werna akeh persediaan kemasan panganan, lan produk kemasan bakal cocog karo bisnis sampeyan, gedhe utawa cilik.

Kita bakal nyedhiyakake bisnis sampeyan kanthi produk-produk berkualitas lan ing wektu sing padha ngedhunake emisi gas omah kaca, lan ngurangi sampah;kita ngerti carane akeh perusahaan minangka conscientious babagan lingkungan minangka kita.Produk Judin Packing nyumbang kanggo lemah sehat, urip segara sing aman, lan kurang polusi.


Wektu kirim: Nov-23-2022