jerami biodegradable laris ing Prancis

Sedotan biodegradable wis digunakake ing pirang-pirang panyedhiya layanan panganan tinimbang sedotan plastik.Promosi lan aplikasi jerami biodegradable nduweni teges sing penting.Saiki, wong wis kenal karo jerami, sing digunakake ing macem-macem industri katering.Amarga sedotan plastik tundhuk masalah lingkungan tartamtu lan sampah sumber daya, kabeh sektor prihatin banget.Nyatane, straws kertas lanjerami biodegradable loro lingkungan loropaken ing alam, nanging dipercoyo kertas gampang soften kanggo ombenan panas lanjerami biodegradableluwih mupangati.

Saiki, bahan alternatif sing ramah lingkungan kanggo jerami plastik diarani PLA, utawa "asam polylactic".Iki minangka plastik biodegradable sing bisa diekstrak saka pati jagung.PLA diprodhuksi saka asam laktat, yaiku bahan mentah kanggo fermentasi asam laktat tradisional, lan banjur digunakake kanggo ngasilake PLA.Proses produksi khusus yaiku ngremukake jagung, ngekstrak pati, banjur nggawe glukosa sing ora dimurni saka pati, banjur fermentasi glukosa kanthi cara sing padha karo produksi alkohol, lan sawise glukosa difermentasi, dadi asam laktat sing padha. aditif pangan, lan asam laktat diowahi dadi produk perantara kanthi proses konsentrasi khusus kanggo asam laktat individu.

PLAjerami biodegradablenduweni biodegradabilitas sing apik, degradasi ngasilake CO2 lan H2O, ora ana polusi lingkungan, lan bisa nyukupi kabutuhan kompos industri.Sawise extrusion suhu dhuwur, kang dipercoyo nduweni resistance panas apik, resistance solvent apik, lan Gamelan sawijining, transmisi cahya, lan sifat kroso tangan bisa ngganti produk adhedhasar petroleum, lan pratondho fisik lan kimia produk bisa nyukupi syarat safety pangan. sak donya.Mulane, iku digunakake digunakake lan Sejatine bisa adaptasi kanggo kabutuhan paling omben-omben ing pasar saiki.

Minangka barang kang dipercoyo kertas wedang, digunakake ing industri pangan lan kesehatan ngombe produksi industri, kanggo bisa rampung ngganti, sawetara aplikasi kang dipercoyo plastik dhisikan, karo technical profesional manufaktur tabung kertas Processing miturut peraturan customer beda, manufaktur bisa adhedhasar pranata khusus saben wong kanggo nindakake solusi desain lan produksi lan pangolahan.Dadi, ora mung dawa lan diameter jerami, nanging uga desain warna lan pola, kabeh bisa dirancang lan ditanggulangi.


Wektu kirim: Nov-16-2022