. China 100% biodegradable lan compostable bambu kertas roti isi kothak pie desain adat manufaktur lan supplier |Judin

100% biodegradable lan compostable bambu kertas sandwich pie kothak desain khusus

Katrangan singkat:

100% biodegradable lan compostable bambu kertas sandwich pie kothak desain khusus

informasi produk:
1. Bahan: PE/PLA dilapisi kertas bambu Food Grade
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 500pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 35 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

100% biodegradable lan compostable bambu kertas sandwich pie kothak desain khusus

PAKET MAKANAN

Kanggo DELI,RESTORAN,FAST FOOD BAR,SNACK BAR,CATERING INDUSTRI.

China Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo Window

informasi produk:

informasi produk:
1. Bahan: PE/PLA dilapisi kertas bambu Food Grade
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 500pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 35 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.
Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC…

China Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo Window

NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (cm)
(dawa * lebar * dhuwur)
MATERI PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 JD-LS-S1 Sandwich kothak Cilik 12.3*5.2*12.3cm Papan kertas putih/kraft kanthi jendela 500 37*33*27
2 JD-LS-S2 Sandwich kothak Sedheng 12.3*7.2*12.3cm Papan kertas putih/kraft kanthi jendela 500 41*33*27
3 JD-LS-S3 Sandwich kothak Gedhe 12.3*8.5*12.3cm Papan kertas putih/kraft kanthi jendela 500 42*35*27
4 JD-LS-S4 Sandwich kothak-kotak 9*5*12cm Papan kertas putih/kraft kanthi jendela 500 30*19*35
5 JD-LS-SH1 Sandwich kothak-panas segel Cilik 12.3*5.2*12.3cm Papan kertas putih/kraft kanthi jendela 500 53.5*21.5*37
6 JD-LS-SH2 Sandwich kothak-panas segel Sedheng 12.3*7.2*12.3cm Papan kertas putih/kraft kanthi jendela 500 53,5 * 21,5 * 39,5
7 JD-LS-SH3 Sandwich kothak-panas segel Gedhe 12.3*8.5*12.3cm Papan kertas putih/kraft kanthi jendela 500 53.5*21.5*46

China Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo Window

Kita duwe pirang-pirang jinis produk pengepakan panganan kertas kaya ing ngisor iki:
√ KANGGO KERTAS
√ KOTAK KERTAS PANGAN / KONTAINER
√ ES KRIM KERTAS CANGKIR
√ KOTAK MIE
√ SALAD BOWL
√ SUMBER SOP
√ KOTAK SUSHI
√ KOTAK HAMBURGER
√ Kripik / KOTAK GORENG
√ KOTAK SANDWICH
√ PAPER BAG

China Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo WindowChina Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo WindowChina Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo WindowChina Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo WindowChina Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo WindowChina Manufaktur Brown Kraft Paper Sandwich Box karo Window
FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal, 30% simpenan ing advance, 70% imbangan marang salinan B/L.

6. Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?
Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

7. Suwene kita bisa njaluk reply?
Biasane ing 6 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita