. China PLA Straws Putih Ireng Abang Varicoloured Biodegradable Lan Compostable China Supplier produsen lan supplier |Judin

PLA Sedotan Putih Ireng Abang Varicoloured Biodegradable Lan Compostable China Supplier

Katrangan singkat:

PLA Sedotan Putih Ireng Abang Varicoloured Biodegradable Lan Compostable China Supplier

informasi produk:

1. Bahan: 100% bahan PLA
2. Printing: Logo Custom Ditrima
3. MOQ: 100000pcs
4. Packing: selaras, karo packing kertas individu ditrima
5. Wektu pangiriman: 30-40 dina


Detail Produk

FAQ

Tag produk

PLA Sedotan Putih Ireng Abang Varicoloured Biodegradable Lan Compostable China Supplier

informasi produk:

1. Bahan: 100% bahan PLA
2. Printing: Logo Custom Ditrima
3. MOQ: 100000pcs
4. Packing: selaras, karo packing kertas individu ditrima
5. Wektu pangiriman: 30-40 dina

Fitur:

* Bahan PLA food grade
* Kanggo panganan sing adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* Dhukungan packing kertas individu ditrima

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun manufaktur lan pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe cangkir utawa kothak kemasan panganan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC ....

Sedotan Kertas Berkualitas Tinggi Pabrik China
Sedotan Kertas Berkualitas Tinggi Pabrik ChinaSedotan Kertas Berkualitas Tinggi Pabrik ChinaSedotan Kertas Berkualitas Tinggi Pabrik ChinaSedotan Kertas Berkualitas Tinggi Pabrik ChinaSedotan Kertas Berkualitas Tinggi Pabrik China
FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal, 30% simpenan ing advance, 70% imbangan marang salinan B/L.

6. Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?
Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

7. Suwene kita bisa njaluk reply?
Biasane ing 6 jam.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita