. China Paper Food Corrugated Box Packaging produsen lan supplier |Judin

Kertas Food Corrugated Box Packaging

Katrangan singkat:

 

Rincian cepet

Gaya: kothak pangan Corrugated Panggonan Asal: Ningbo, China
warna: akeh warna pilih Dianggo: Kemasan Pangan
ukuran: Ukuran Custom Fitur: Disposable Eco Friendly Stocked Biodegradable
Printing: Offset lan flexo printing Logo: Logo Custom Ditrima
Packing: requirement customer kang Bahan: Kertas food grade Kraft
MOQ: 30.000 pcs

1


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Deskripsi Produk

Item No. Diameter ngisor (mm) Diameter ndhuwur (mm) Dhuwur (mm) Packing Kasus Dim (cm)
KOTAK CHIP 70*45*90mm 500 61*24*42
BURGER KOTAK 105*102*83mm 200 64*27*29.5
KOTAK HOT DOG 210 * 70 * 75 mm 150 47*25*41.5
KOTAK SNACK 175 * 90 * 84 mm 150 52*25*44
KOTAK nedha bengi 205 * 107 * 77 mm 150 49*28*49
KOTAK KELUARGA 290 * 170 * 85 mm 100 62*43.5*34
TALI 1 130*91*50mm 500 64*28.5*34
TALI 2 180 * 134 * 45 mm 250 67*18*42
TAMPILAN 3 178*178*45mm 150 40*21.5*42.5
TARUNG 4 228*152*45 mm 150 40.5*26*41
TAMPILAN 5 255*179*58mm 150 51.5*29*45
kothak pizza 163 * 163 * 47 mm 150 /
kothak panganan 178 * 160 * 80 mm 150 /

Deskripsi Produk

Kemasan Kothak Bergelombang Panganan Kertas Kanggo CemilanKemasan Kothak Bergelombang Panganan Kertas kanggo Cemilan√ KOTAK Kripik
√ KOTAK BURGER
√ KOTAK HOT DOG
√ KOTAK SNACK
√ KOTAK MEDAN
√ KOTAK KELUARGA
√ TAMPILAN
√ KOTAK PIZZA
√ KOTAK KARYA

informasi produk:

1. Material: kraft / karton corrugated putih
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 25 pcs/lengan;25 * 20pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas kualitas dhuwur, ukuran sing kasedhiya lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer.

Fitur:

* Papan kertas kaku
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PET kasedhiya

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC…

Kemasan Kothak Bergelombang Panganan Kertas kanggo CemilanKemasan Kothak Bergelombang Panganan Kertas kanggo Cemilan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita