. Kothak mie kompos China kanthi basis persegi kanggo produsen lan pemasok desain khusus |Judin

Kothak mie kompos kanthi dhasar persegi kanggo desain khusus

Katrangan singkat:

Gaya: kothak mie dhasar kothak / karo gagang Panggonan Asal: Ningbo, China
warna: akeh warna pilih Dianggo: Kemasan Pangan & Minuman
ukuran: Ukuran Custom Fitur: Disposable Eco Friendly Stocked Biodegradable
Printing: Offset lan flexo printing Logo: Logo Custom Ditrima
Packing: 50 pcs * 10 bags / karton Bahan: Kraft/kertas food grade putih kanthi lapisan PE/PLA
MOQ: 30.000 pcs

Deskripsi Produk

Ukuran Diameter ngisor (mm) Diameter ndhuwur (mm) Dhuwur (mm) KAPASITAS (ml) Packing Kasus Dim (cm)
8oz 60*45 75*60 65 250 ml 1000 39*35*58
12oz 70*50 85*65 75 350 ml 500 40*22*60
16oz 75*57 92*74 85 450 ml 500 68*24*42
24oz 80*67 100*92 93 720 ml 500 68*28*49
26oz 80*67 102*90 103 750 ml 500 28*38*52
32oz 90*68 114*91 110 960ml 500 69*30*54


Detail Produk

FAQ

Tag produk

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA dilapisi Food Grade kraft/putih/kertas pring
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 25 pcs/lengan;25 * 20pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Kothak Panganan Togo: Wadah kertas kraft iki cocog kanggo nyimpen permen, panganan cuci mulut, sisa panganan, pesta, seni lan kerajinan, utawa hadiah cilik.
Desain Bukti Bocor: Dirancang kanggo nyimpen isi kanthi aman tanpa bocor utawa tumpah;kothak microwave aman njupuk metu iki fungsi lan praktis kanggo sawetara saka sudhut panyimpenan pangan
Kualitas Tinggi: Digawe saka karton putih kualitas kanthi lapisan PE ing njero

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun manufaktur lan pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe cangkir utawa kothak kemasan panganan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC…

Take Away Square Base Noodle Paper Box karo Handle Grosir


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita