. China Single-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Butterfly Chips Paper Cup produsen lan supplier |Judin

Siji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper Cup

Katrangan singkat:

Siji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper Cup

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA coating Food Grade kraft/putih/kertas pring
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 50 pcs/tas batin;50 * 20pcs / karton njaba; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Tunggal-nggunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Butterfly Chips Paper Cup

PAKET MAKANAN

Kanggo DELI,RESTORAN,FAST FOOD BAR,SNACK BAR,CATERING INDUSTRI.Siji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper Cup

Kita uga bisa nawakake item ing ngisor iki:

√ KOTAK Kripik / CUP
√ KOTAK BURGER
√ KOTAK HOT DOG
√ KOTAK SNACK
√ KOTAK MEDAN
√ KOTAK KELUARGA
√ TAMPILAN
√ KOTAK PIZZA

Siji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper Cup

Kripik / KOTAK goreng

Siji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper Cup ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(ndhuwur * ngisor * dhuwur)
PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
JD-SC-1 Kripik kothak-cilik 130*83*125mm 1000 28*28*27.5
JD-SC-2 kripik kothak-medium 132*83*140mm 1000 28,5 * 29 * 27,5
JD-SC-3 Kripik kothak-gedhe 133*87*170mm 1000 29*37*27.5
JD-SC-4 Kripik kothak-gedhe 130*74*192mm 1000 60*21*27.5
JD-SCR-5 kothak muter 110*40*40/115mm 1000 56*15.5*36
JD-SCL-1 Kripik kothak-cilik 120*65*82mm 1000 37*22*32
JD-SCL-2 kripik kothak-medium 120*80*105mm 1000 65*22.5*24

CUP CIP

Siji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper Cup ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(ndhuwur * ngisor * dhuwur)
VOLUME PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
JD-RS-1 Kripik cup-mini 77 * 52 * 95 mm 8oz 1000 52*40*40
JD-RS-2 Kripik cangkir-cilik 93 * 59 * 116 mm 12oz 1000 56*33*39
JD-RS-3 Kripik cangkir-medium 100 * 60 * 143 mm 16oz 1000 57*34*45
JD-RS-4 Kripik cangkir-gedhe 110*75*130mm 24oz 1000 48.5*39*61
JD-RS-5 cangkir chip karo tutup D60 * 176 mm 20oz 1000 45.5*37.2*55

informasi produk:

1. Bahan: Food Grade kraft/putih/kertas pring
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 50 pcs/lengan;50 * 20pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC…

Siji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper CupSiji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper CupSiji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper CupSiji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper CupSiji-Gunakake Eco Friendly French Fries Barbecue Kupu Kripik Paper Cup
FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal, 30% simpenan ing advance, 70% imbangan marang salinan B/L.

6. Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?
Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

7. Suwene kita bisa njaluk reply?
Biasane ing 6 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita