. China 500ml / 650ml / 750ml / 1000ml Kertas Putih Square Salad Bowl karo PET / PP / Tutup Kertas Cina Supplier produsen lan supplier |Judin

500ml/650ml/750ml/1000ml Kertas Putih Square Salad Bowl karo PET/PP/Kertas Tutup Pemasok Cina

Katrangan singkat:

500ml/650ml/750ml/1000ml Kertas Putih Square Salad Bowl karo PET/PP/Kertas Tutup Pemasok Cina

informasi produk:
1. Bahan: PE/PLA dilapisi Food Grade kraft/putih/kertas pring, PET/PP/Kertas Tutup
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 50000pcs
4. Packing: 300pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

500ml/650ml/750ml/1000ml Kertas Putih Square Salad Bowl karo PET/PP/Kertas Tutup Pemasok Cina

Rincian cepet

Gaya: Mangkok salad persegi Panggonan Asal: Ningbo, China
warna: akeh warna pilih Nomer Model: Customized
ukuran: Ukuran Custom Dianggo: Panganan
Printing: Offset lan flexo printing Fitur: Disposable Eco Friendly Stocked Biodegradable
jeneng produk: Nggawe salad mangkuk Logo: Logo Custom Ditrima
Aplikasi: restoran, omah lan pesta OEM: OEM Sambutan
Gunakake: Panganan salad Packing: 50 pcs * 6 tas/karton
Tipe: Mangkuk Bahan: Kertas Kraft, Kertas Putih, Kertas Bambu

Deskripsi Produk

ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(ndhuwur * ngisor * dhuwur)
VOLUME PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 Bowl salad kothak 500ml T:171*118 B:152*100 H:40 500 ml 300 37.5*35.5*43
2 Bowl salad kothak 650ml T:171*118 B:150*98 H:51 650 ml 300 37.5*35.5*43
3 Bowl salad kothak 750ml T:171*118 B:152*98 H:57 750 ml 300 37,5 * 35,5 * 44,5
4 Bowl salad kothak 1000ml T:171*118 B:146*94 H:75 1000ml 300 37.5*35.5*47
5 tutup PET 171*118 / 300 36,5 * 35 * 40,5
6 tutup PP 171*118 / 300 36,5 * 35 * 40,5
7 Tutup kertas 171*118 / 300 54*50.5*34.5

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: simpenan 30% sadurunge produksi kanggo konfirmasi pesenan, T / T imbangan 70% sawise kiriman marang salinan B / L
Rincian Pangiriman: ing 30-40 dina sawise konfirmasi pesenan

Packing & Pengiriman

Rincian kemasan 50pcs saben tas, 20/40 tas saben karton utawa minangka panyuwunan
Port Ningbo, Shanghai
Kita duwe macem-macem mangkuk salad kothak kertas kompos lan bisa didaur ulang.
Takeaway nedha awan utawa kothak salad karo jendhela.Eco-loropaken.Anti bocor, panganan aman.Rangkaian anyar iki nawakake alternatif sing lestari kanggo wadhah panganan tradisional nanging njaga tingkat penak sing ditawakake kemasan sing bisa digunakake.Kanggo nyedhiyakake penghalang kelembapan, Box-To-Grow dilapisi karo lapisan bioplastik PLA (poly-lactic-acid) sing dipanen saka pati jagung, sumber daya alam sing bisa dianyari saben taun.Produksi PLA ngasilake emisi gas omah kaca sing luwih sithik yen dibandhingake karo produksi plastik konvensional.
Kabeh Boxes-To-Grow diantrekake karo Ingeo PLA - bahan biodegradable lan kompos sing disertifikasi.Kasedhiya karo lan tanpa jendhela sing cetha.
We wis tak certified kanggo EUTR, TUV lan FSC ... sertifikat.
downLoadImg (7)(1)downLoadImg (8)(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita