Piala Tembok Panas Panas

Keterangan Singkat:

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas

Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa rancangan sampeyan kanthi lengkap

Adhedhasar pabrik 8,000 kothak meter, kapasitas produksi kita tikel luwih saka 50 kontaner HQ saben wulan.

Kita nyedhiyakake komoditas menyang sawetara perusahaan terkenal, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.

Kita duwe mesin cetak paling praktis lan maju-Heidelberg, bisa menehi percetakan fleksibel, percetakan nutup kerugian, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.

Kita entuk sertifikat kanggo sertifikat EUTR, TUV lan FSC ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Rincian cepet

Gaya: Dinding Tunggal Panggonan Asal: Ningbo, China
Werna: pilih akeh warna Nomer Model: Selaras
Ukuran: Ukuran Custom Dianggo: Ngombe
Nyithak: Ngimbangi lan percetakan flexo Fitur: Biodegradasi sing bisa Disampirake Eco
Jeneng produk: Nggawe Cups Panas Panas Logo: Logo Customized Ditampa
Aplikasi: cafe, omah lan pesta OEM: OEM Welcomed
Gunakake: Minuman Kemasan: 50pcs * 20bags / karton
Jinis: Piala Bahan: Kertas kertas, Kertas putih, kertas Bambu

Katrangan Product

Ukuran Ndhuwur Dia (mm) Botol Dia (mm) Dhuwur (mm) KENAPA (ml) Pengemasan Kasus Dim (cm)
2.5oz

56 * 38 * 55

80ml 2000 30 * 24 * 44
4oz

62 * 46 * 60

125ml 2000 52 * 33 * 35
6ozB

72 * 50 * 78

180ml 2000 60 * 37 * 40
6oz

74 * 49 * 80

200ml 2000 60.5 * 37.5 * 41
7ozV

70 * 46 * 92

210ml 2500 36.5 * 36,5 * 63
7ozA

80 * 52 * 80

220ml 1000 40.5 * 32 * 41
8ozA

75 * 48 * 88

230ml 1000 39.5 * 32 * 38
8oz

80 * 57 * 90

250ml 1000 40.5 * 32 * 44.5
9oz  

76 * 52 * 95

260ml 1000 40 * 33 * 35
10oz

90 * 57 * 102

300ml 1000 45.5 * 36 * 50
12oz

90 * 60 * 112

360ml 1000 45.5 * 36 * 47
16oz

90 * 60 * 135

480ml 1000 45.5 * 36 * 56
20oz  

90 * 62 * 150

600ml 1000 45.5 * 36 * 57
22oz  

90 * 62 * 168

660ml 1000 45.5 * 36 * 58

 

Langkah Processing

1

Pasar Ekspor Utama

Eropa Australia Amerika Asia

Kemasan & Shippment

Detail kemasan 50pcs saben tas, 20/40 tas saben karton utawa minangka panjaluk
Pelabuhan Ningbo, Shanghai

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: deposit 30% sadurunge produksi kanggo konfirmasi pesenan, imbangan T / T 70% sawise kiriman marang salinan B / L
Rincian pengiriman: ing 30-40 dina sawise konfirmasi pesenan

Kauntungan Utama

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas
Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa rancangan sampeyan kanthi lengkap
Adhedhasar pabrik 8,000 kothak meter, kapasitas produksi kita tikel luwih saka 50 kontaner HQ saben wulan.
Kita nyedhiyakake komoditas menyang sawetara perusahaan terkenal, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan maju-Heidelberg, bisa menehi percetakan fleksibel, percetakan nutup kerugian, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita entuk sertifikasi kanggo sertifikat EUTR, TUV lan FSC ...


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita