. China Kraft cangkir kertas coklat alam kanggo pabrik kopi panas lan supplier |Judin

Cangkir kertas kraft coklat alami kanggo kopi panas

Katrangan singkat:

2.5-20oz cangkir kertas Kraft coklat alami kanggo desain khusus kopi panas

1. Material: kertas bahan pangan kraft + PE utawa PLA ditutupi nang
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 50000pcs
4. Packing: 50 pcs/bag;20 tas / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

 


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Dinding Tunggal Cetak Kustom Teh Cangkir KopiCangkir kertas

Kopi Panas Biodegradable Piala Kertas Pakai nganggo Tutup

PAKET MAKANAN

KANGGO WAE KOPI,BAR NGOMBOK,DELI,RESTORAN,BAR MAKANAN CEPAT,SNACKBAR,INDUSTRI KATERING.

Data kanggo cangkir kopi kertas:

ITEM NO. DESKRIPSI KAPASITAS (ml) UKURAN (mm)
(diam ndhuwur * diameter ngisor * dhuwur)
PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
JD-HS-2.5 2.5oz cangkir kopi kertas 80 ml 56*38*55 2000 30*24*44
JD-HS-4 cangkir kopi kertas 4oz 125 ml 62*46*60 2000 52*33*35
JD-HS-B6 cangkir kopi kertas 6oz 180 ml 72*50*78 2000 60*37*40
JD-HS-6 cangkir kopi kertas 6oz 200 ml 74*49*80 2000 60.5*37.5*41
JD-HS-V7 cangkir kopi kertas 7oz 210 ml 70*46*92 2500 36.5*36.5*63
JD-HS-A7 cangkir kopi kertas 7oz 220 ml 80*52*80 1000 40.5*32*41
JD-HS-A8 cangkir kopi kertas 8oz 230 ml 75*48*88 1000 39.5*32*38
JD-HS-8 cangkir kopi kertas 8oz 250 ml 80*57*90 1000 40,5 * 32 * 44,5
JD-HS-9 cangkir kopi kertas 9oz 260 ml 76*52*95 1000 40*33*35
JD-HS-10 cangkir kopi kertas 10oz 300 ml 90*57*102 1000 45.5*36*50
JD-HS-12 cangkir kopi kertas 12oz 360 ml 90*60*112 1000 45.5*36*47
JD-HS-16 cangkir kopi kertas 16oz 480 ml 90*60*135 1000 45.5*36*56
JD-HS-20 cangkir kopi kertas 20oz 600 ml 90*62*150 1000 45.5*36*57
JD-HS-22 cangkir kopi kertas 22oz 660 ml 90*62*168 1000 45.5*36*58

Kita duwe pirang-pirang jinis produk pengepakan panganan kertas kaya ing ngisor iki:
√ KANGGO KERTAS
√ KOTAK KERTAS PANGAN / KONTAINER
√ ES KRIM KERTAS CANGKIR
√ KOTAK MIE
√ SALAD BOWL
√ SUMBER SOP
√ KOTAK SUSHI
√ KOTAK HAMBURGER
√ Kripik / KOTAK GORENG
√ KOTAK SANDWICH
√ PAPER BAG

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA dilapisi Food Grade kraft/putih/kertas pring, PET Tutup
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 25 pcs/lengan;25 * 20pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun manufaktur lan pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe cangkir utawa kothak kemasan panganan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.
Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC…






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita