Kothak panganan sing rusak

Keterangan Singkat:

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas

Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa rancangan sampeyan kanthi lengkap

Adhedhasar pabrik 8,000 kothak meter, kapasitas produksi kita tikel luwih saka 50 kontaner HQ saben wulan.

Kita nyedhiyakake komoditas menyang sawetara perusahaan terkenal, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.

Kita duwe mesin cetak paling praktis lan maju-Heidelberg, bisa menehi percetakan fleksibel, percetakan nutup kerugian, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.

Kita entuk sertifikat kanggo sertifikat EUTR, TUV lan FSC ...


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Rincian cepet

Gaya: Kothak panganan sing rusak Panggonan Asal: Ningbo, China
Werna: pilih akeh warna Dianggo: Paket Pangan
Ukuran: Ukuran Custom Fitur: Biodegradasi sing bisa Disampirake Eco
Nyithak: Ngimbangi lan percetakan flexo Logo: Logo Customized Ditampa
Kemasan: syarat customer Bahan: Kraft kertas kertas kelas
MOQ: 30,000pcs    

Katrangan Product

Item No. Botol Dia (mm) Ndhuwur Dia (mm) Dhuwur (mm) Pengemasan Kasus Dim (cm)
CHIP BOX 70 * 45 * 90mm 500 61 * 24 * 42
BURGER BOX 105 * 102 * 83mm 200 64 * 27 * 29.5
DOG BOX HOT 210 * 70 * 75mm 150 47 * 25 * 41.5
SNX BOX 175 * 90 * 84mm 150 52 * 25 * 44
DINNER BOX 205 * 107 * 77mm 150 49 * 28 * 49
BUKU KELUARGA 290 * 170 * 85mm 100 62 * 43.5 * 34
PULANGAN 1 130 * 91 * 50mm 500 64 * 28.5 * 34
TRAY 2 180 * 134 * 45mm 250 67 * 18 * 42
PULANGAN 3 178 * 178 * 45mm 150 40 * 21.5 * 42.5
PULANG 4 228 * 152 * 45 mm 150 40.5 * 26 * 41
PULANGAN 5 255 * 179 * 58mm 150 51.5 * 29 * 45
kothak pizza 163 * 163 * 47mm 150 /
kothak panganan 178 * 160 * 80mm 150 /
221

Pasar Ekspor Utama

Eropa Australia Amerika Asia

Kemasan & Shippment

Detail kemasan 50pcs saben tas, 20/40 tas saben karton utawa minangka panjaluk
Pelabuhan Ningbo, Shanghai

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: deposit 30% sadurunge produksi kanggo konfirmasi pesenan, imbangan T / T 70% sawise kiriman marang salinan B / L
Rincian pengiriman: ing 30-40 dina sawise konfirmasi pesenan

Kauntungan Utama

Kita duwe 11 taun pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas
Kita nggawe kothak kemasan minangka conto utawa rancangan sampeyan kanthi lengkap
Adhedhasar pabrik 8,000 kothak meter, kapasitas produksi kita tikel luwih saka 50 kontaner HQ saben wulan.
Kita nyedhiyakake komoditas menyang sawetara perusahaan terkenal, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan maju-Heidelberg, bisa menehi percetakan fleksibel, percetakan nutup kerugian, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita entuk sertifikasi kanggo sertifikat EUTR, TUV lan FSC ...


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk