. China Disposable Take Away Paper Pulp Cup Holder / Produsen lan supplier |Judin

Disposable Take Away Paper Pulp Cup Holder / Carrier

Katrangan singkat:

informasi produk:

1. Bahan: 100% papan pulp kertas
2. Printing: ora kasedhiya
3. MOQ: 20000pcs
4. Packing: 25 pcs/lengan;25 * 20pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Cocog karo cangkir kertas
* Kanggo cangkir panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane


Detail Produk

FAQ

Tag produk

NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(ndhuwur * ngisor * dhuwur)
MATERI BOOT (g) PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 JD-TC-1 cup carrier kanggo rong cangkir 220 * 115 * 45 mm 100% pulp kertas 20 600 45*36*49
2 JD-TC-2 cup carrier kanggo papat cangkir 220 * 220 * 45 mm 100% pulp kertas 38 300 44*33*45

Disposable Take Away Paper Pulp Cup Holder Cup Carrier kanggo Cangkir KopiDisposable Take Away Paper Pulp Cup Holder Cup Carrier kanggo Cangkir KopiDisposable Take Away Paper Pulp Cup Holder Cup Carrier kanggo Cangkir KopiDisposable Take Away Paper Pulp Cup Holder Cup Carrier kanggo Cangkir KopiDisposable Take Away Paper Pulp Cup Holder Cup Carrier kanggo Cangkir KopiDisposable Take Away Paper Pulp Cup Holder Cup Carrier kanggo Cangkir Kopi

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita