. China Disposable Food Container Paper Salad Bowl produsen lan supplier |Judin

Mangkuk Salad Kertas Wadah Panganan sing bisa digunakake

Katrangan singkat:

DATA FOR SALAD BOWL

ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(ndhuwur * ngisor * dhuwur)
VOLUME PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
JD-YS-1 500 ml mangkuk salad 150 x 128 x 48 500 ml 300 46*31.5*46
JD-YS-2 750 ml mangkok salad 150 x 128 x 60 750 ml 300 46*31*49
JD-YS-3 mangkok salad 1000ml 150 x 128 x 78 1000ml 300 46*30.5*50
JD-YS-4 1100 ml mangkok salad 165 x 145 x 65 1100 ml 300 /
JD-YS-5 1300 ml mangkok salad 185 x 160 x 65 1300ml 300 55*37*62
JD-YSL-150 Tutup plastik kanggo mangkuk salad 500/750/1000ml 150 mm PET / PP / PLA / PAPER 300 48*32.5*17
JD-YSL-165 Tutup plastik kanggo mangkuk salad 1100ml 165 mm PET 300 /
JD-YSL-185 Tutup plastik kanggo mangkuk salad 1300ml 185 mm PET/PP/PLA 300 57.5*38.5*21

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA dilapisi Food Grade kraft/putih/kertas pring, PET/PS/CPLA Tutup
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 10000pcs
4. Packing: 300pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 25 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun manufaktur lan pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe cangkir utawa kothak kemasan panganan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC ... sertifikasi.

BOWL SALAD PAPER


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Kertas Wadah Pangan SekaligusSalad Bowl

PAKET MAKANAN

Kanggo DELI,RESTORAN,FAST FOOD BAR,SNACK BAR,CATERING INDUSTRI.

3

 

DATA FOR SALAD BOWL

ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(ndhuwur * ngisor * dhuwur)
VOLUME PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
JD-YS-1 500 ml mangkuk salad 150 x 128 x 48 500 ml 300 46*31.5*46
JD-YS-2 750 ml mangkok salad 150 x 128 x 60 750 ml 300 46*31*49
JD-YS-3 mangkok salad 1000ml 150 x 128 x 78 1000ml 300 46*30.5*50
JD-YS-4 1100 ml mangkok salad 165 x 145 x 65 1100 ml 300 /
JD-YS-5 1300 ml mangkok salad 185 x 160 x 65 1300ml 300 55*37*62
JD-YSL-150 Tutup plastik kanggo mangkuk salad 500/750/1000ml 150 mm PET / PP / PLA / PAPER 300 48*32.5*17
JD-YSL-165 Tutup plastik kanggo mangkuk salad 1100ml 165 mm PET 300 /
JD-YSL-185 Tutup plastik kanggo mangkuk salad 1300ml 185 mm PET/PP/PLA 300 57.5*38.5*21

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA dilapisi Food Grade kraft/putih/kertas pring, PET/PS/CPLA Tutup
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 10000pcs
4. Packing: 300pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 25 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun manufaktur lan pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe cangkir utawa kothak kemasan panganan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC ... sertifikasi.

BOWL SALAD PAPER
Mangkuk Salad Kertas Wadah Makanan sing Bisa Digunakake lan Bukti BocorMangkuk Salad Kertas Wadah Makanan sing Bisa Digunakake lan Bukti BocorMangkuk Salad Kertas Wadah Makanan sing Bisa Digunakake lan Bukti BocorMangkuk Salad Kertas Wadah Makanan sing Bisa Digunakake lan Bukti BocorMangkuk Salad Kertas Wadah Makanan sing Bisa Digunakake lan Bukti BocorMangkuk Salad Kertas Wadah Makanan sing Bisa Digunakake lan Bukti Bocor

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita