. China Take Away Asia Noodle Paper Box Container Round Base White / Kraft Kanthi Produsen lan supplier Custom Design |Judin

Take Away Asia Noodle Paper Box Container Round Base Putih/Kraft Kanthi Desain Custom

Katrangan singkat:

14/16/24/26/32oz take away kothak kertas mie asia dhasar bunder kanthi desain khusus

1. Material: kraft utawa kertas food grade putih
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 50 pcs/bag;10 tas / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 35 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Info dhasar.

Model NO.
JD-BS/JD-CH
Dilipat
Dilipat
Tes
SGS BV
Sertifikasi
BV Fsc
Caoting
PE utawa PLA
Paket Angkutan
Karton Ekspor
Spesifikasi
8oz, 12oz, 16oz, 24oz, 26oz, 32oz
merek dagang
JUDIN
asale
Cina
Kode HS
4823699000
Kapasitas Produksi
50000PCS / Dina

Deskripsi Produk

Kotak mie sing bentuke bunder sing bisa dibuang

PAKET MAKANAN

Kanggo DELI,RESTORAN,FAST FOOD BAR,SNACK BAR,CATERING INDUSTRI.

Kertas Bunder Sekali Pakai Take Away Noodle Box

KOTAK MI DASAR BUNDA

NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(dawa * lebar * dhuwur)
KAPASITAS PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 JD-AR-14oz Kotak Mie 14oz dhasar dia.: 76 ndhuwur: 77 * 72 dhuwur: 88 400 ml 500 51*21*54.5
2 JD-AR-16oz Kotak Mie 16oz dhasar dia.: 76 ndhuwur: 77 * 74 dhuwur: 98 450 ml 500 51*21*57
3 JD-AR-24oz Kotak Mie 24oz dhasar dia.: 93 ndhuwur: 100 * 85 dhuwur: 90 720 ml 500 58*26*55
4 JD-AR-26oz Kotak Mie 26oz dhasar dia.: 93 ndhuwur: 100 * 86 dhuwur: 100 750 ml 500 58*26*57
5 JD-AR-32oz Kotak Mie 32oz dhasar dia.: 93 ndhuwur: 110 * 90 dhuwur: 118 960ml 500 60*27*65

Kertas Bunder Sekali Pakai Take Away Noodle Box

KOTAK MI BASE KOTAK

NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN (mm)
(dawa * lebar * dhuwur)
KAPASITAS PACKING (pcs/ctn) UKURAN KARTON (cm)
1 JD-BS-8oz Kotak Mie 8oz ngisor: 60 * 45 ndhuwur: 75 * 60 dhuwur: 65 250 ml 1000 39*35*58
2 JD-BS-12oz Kotak Mie 12oz ngisor: 70 * 50 ndhuwur: 85 * 65 dhuwur: 75 350 ml 500 40*22*60
3 JD-BS-16oz Kotak Mie 16oz ngisor: 75 * 57 ndhuwur: 92 * 74 dhuwur: 85 450 ml 500 68*24*42
4 JD-BS-24oz Kotak Mie 24oz ngisor: 80 * 67 ndhuwur: 100 * 92 dhuwur: 93 720 ml 500 68*28*49
5 JD-BS-26oz Kotak Mie 26oz ngisor: 80 * 67 ndhuwur: 102 * 90 dhuwur: 103 750 ml 500 68*28*52
6 JD-BS-32oz Kotak Mie 32oz ngisor: 90 * 68 ndhuwur: 114 * 91 dhuwur: 110 960ml 500 69*30*54

Kita duwe pirang-pirang jinis produk pengepakan panganan kertas kaya ing ngisor iki:
√ KANGGO KERTAS
√ KOTAK KERTAS PANGAN / KONTAINER
√ ES KRIM KERTAS CANGKIR
√ KOTAK MIE
√ SALAD BOWL
√ SUMBER SOP
√ KOTAK SUSHI
√ KOTAK HAMBURGER
√ Kripik / KOTAK GORENG
√ KOTAK SANDWICH
√ PAPER BAG
Kertas Bunder Sekali Pakai Take Away Noodle Box

informasi produk:

1. Bahan: PE/PLA dilapisi Food Grade kraft/putih/kertas pring
2. Printing: Loro flexo lan offset kasedhiya
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 25 pcs/lengan;25 * 20pcs / karton; utawa selaras
5. Wektu pangiriman: 30 dina
Kabeh produk kita digawe saka kertas bahan pangan kualitas dhuwur, ukuran availble lan macem-macem werna, printing minangka syarat customer kang.

Fitur:

* Kertas alam Food grade tanpa bleaching
* Kanggo panganan panas lan adhem
* Disesuaikan kanggo desain lan ukuran liyane
* lapisan PE / PLA kasedhiya

Kaluwihan kita:

Kita duwe 11 taun manufaktur lan pengalaman layanan perdagangan manca produk kertas.
Kita nggawe cangkir utawa kothak kemasan panganan minangka conto utawa desain sampeyan kanthi lengkap.
Adhedhasar 8.000 meter persegi pabrik, kapasitas produksi kita tekan liwat 50 kontaner HQ saben sasi.

Kita nyedhiyakake komoditas kanggo sawetara perusahaan sing kondhang, kayata birgma ing Swedia, Carrefour ing Spanyol lan Prancis, lan Lidl ing Jerman.
Kita duwe mesin cetak paling praktis lan canggih-Heidelberg, bisa nyedhiyakake printing flexo, offset printing, uga film PET ireng, stamping emas lan teknologi liyane.
Kita wis entuk sertifikasi kanggo EUTR, TUV lan FSC…




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita